Hotel Jabeque

Ibiza
Type
Bussines
Action
Renovation of the skylight and vertical space
Description
Objectives to be met: This project sought to give it a sculptural appearance while drawing attention to the verticality of the space revolving around the concept of the rays of the sun entering from above. At the same time, we studied how bright the floors were and how they were visually divided to unify them better while using the colours that define the hotel.

Client

Aparthotel Playasol Jabeque Soul

Similar projects

Hotel Brisa

Hotel Brisa

Azulejos Ca N’Andreu

Azulejos Ca N’Andreu

Holy-Sport

Holy-Sport

Parlem?

Contacta amb nosaltres i explica'ns les teves necessitats, idees o dubtes. Estarem encantats d'ajudar-te.
Aixut Interiorisme SL Logo

© 2021. All rights reserved.
Web design: tactic[studio]